Foto’s

Foto’s van Roots in Heusden wordt verzorgd door Stichting het Ravelijn.
(Met dank aan Monique Nuijten en Wies van Luijtelaar voor de fotografie.)

Eric Devries

Eric Devries met de Song & DanceBand, De Nieuwe Schuur in Herpt, Roots in Heusden, wo. 6 oktober 2021

Mercy John

Mercy John - Roots in Heusden - De Nieuwe Schuur - Herpt - wo.25-08-2021

Kroonenberg - Roots in Heusden

Kroonenberg  - Roots in Heusden - woensdag 30--6-2021 - De nieuwe Schuur in Herpt

Tom Mank Trio

Tom Mank Trio - Roots in Heusden - Roots in the Bakery (wo.26-02-2020)

Ad Vanderveen - Roots in Heusden - (Roots in the Bakery)

Ad Vanderveen - Roots in Heusden - Roots in the Bakery - woensdag 29 januari 2020 -

Hannah Aldridge - Roots in Heusden (Roots in the Bakery)

Hannah Aldridge en Gus Sjodin "Live" -- Roots in Heusden - Roots in the Bakery - woensdag 27 november 2019 - Hannah Aldridge is een dochter van songwriter, muzikant en producer Walt Aldridge en is geboren in Muscle Shoals (Alabama - USA).

Martyn Joseph - Roots in Heusden (Roots in the Bakery)

Het was een super mooie sfeervolle avond met Prachtig gitaarspel en songs van ras-artiest Martyn Joseph Roots in Heusden, in het Bakkertje Deeg, Roots in the Bakery. (wo. 30/10/2019)

Trio – Gait Klein Kromhof & Ries De Vuyst & Sjef Hermans

Het was een super mooie sfeervolle avond met het Trio Gait Klein Kromhof & Ries De Vuyst & Sjef Hermans – Roots in Heusden, in het Bakkertje Deeg, Roots in the Bakery. (wo. 25/09/2019)

Guy Verlinde

Het was een super mooie avond met de Belgische seizoenafsluiter Guy Verlinde - "Live" - Roots in Heusden in het Brasserie Ons Gheluk. (wo. 29/05/2019)

Billy & Bloomfish - "Live" - Roots in Heusden

Het was een mooie Sing- & Songwriters avond met het Belgische duo Het was een mooie Sing- & Songwriters avond met het belgische duo Billy & Bloomfish. (wo. 24-04-2019) Roots in Heusden.. (wo. 24-04-2019) Roots in Heusden.

Matt The Electrician - "Live"- Roots In Heusden

Het was een super gezellige eerste avond met zang en gitaarspel van Matt The Electrician - "Live" - Roots in Heusden, bij Brasserie "Ons Gheluk". (wo. 27/03/2019)

Anna Coogan "Live" - Roots in Heusden.

Het was een gezellige avond met prachtig gitaarspel en met soms opera zang Anna Coogan - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo. 30/01/2019)

Verbraak van Bijnen "Live" - Roots in Heusden.

Het was een geweldige mooie entertainment avond met Verbraak van Bijnen - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo. 28/11/2018)

Doug Macleod "Live" - Roots in Heusden.

Het was een geweldige avond met blues gitaarspel van Doug Macleod - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo.31/10/2018)

Rob Lutes "Live" - Roots in Heusden.

Het was een super gezellige avond met prachtig gitaarspel van Rob Lutes - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo. 26/09/2018)

Jenee Halstead

Jenee Halstead "Live"- Roots in Heusden - woensdag 25 april 2018 - De Amerikaanse Jenee Halstead groeide op in een echt hippie-gezin. Haar ouders lieten haar het leven helemaal zelf ontdekken, wat leidde tot een enorm gevarieerd aantal interesse.

Hannah Aldridge en Gus Sjodin

Hannah Aldridge en Gus Sjodin "Live" - Special Guest Ad van der Laan - Roots in Heusden - woensdag 28 maart 2018 - Hannah Aldridge is een dochter van songwriter, muzikant en producer Walt Aldridge en is geboren in Muscle Shoals (Alabama - USA).

Adam James Sorensen

Adam James Sorensen en Matthew James Fullen "Live" - Roots in Heusden - woensdag 28 februari 2018 - Adam James Sorensen is een uit Chicago afkomstige singer-songwriter met gast-pianist Matthew James Fullen.

My Darling Clementine

My Darling Clementine "Live" - Roots in Heusden - woensdag 31 januari 2018 - Dynamisch Americana/Country van een amerikaans S&S duo.

Jim White

Jim White "Live" - Roots in Heusden - woensdag 29 november 2017

Melanie Horsnell en Steve Appel

Melanie Horsnell en Steve Appel "Live" - Roots in Heusden - woensdag 25 oktober 2017

TIp Jar

Optreden van Tip Jar bestaande uit  Bart de Win, Arianne Knegt & Harry Hendriks. - Roots in Heusden. (Woensdag 27 september 2017)

Big Bo

Big Bo (Bo Brocken) "Live" - Roots in Heusden - woensdag 26 april 2017 - Solo Bluesman.

Martha Fields & Manu Bertrand

Martha Fields & Manu Bertrand "Live" - Roots in Heusden - woensdag 29 maart 2017 - Texaanse Singer song-writer. (special guest: Ad van der Laan)

Eric De Vries & Karin van Kooten

Eric de Vries en Karin van Kooten "Live" - Roots in Heusden - woensdag 22 februari 2017 - Top Americana van Nederlandse bodem. (special guest: Ad van der Laan)