Het Ravelijn Heusden

Film - Muziek - Theater

Foto’s

Foto’s van Roots in Heusden wordt verzorgd door Stichting het Ravelijn.
(Met dank aan Monique Nuijten en Wies van Luijtelaar voor de fotografie.)

Eric Devries

Eric Devries met de Song & DanceBand, De Nieuwe Schuur in Herpt, Roots in Heusden, wo. 6 oktober 2021

Mercy John

Mercy John - Roots in Heusden - De Nieuwe Schuur - Herpt - wo.25-08-2021

Kroonenberg - Roots in Heusden

Kroonenberg  - Roots in Heusden - woensdag 30--6-2021 - De nieuwe Schuur in Herpt

Tom Mank Trio

Tom Mank Trio - Roots in Heusden - Roots in the Bakery (wo.26-02-2020)

Ad Vanderveen - Roots in Heusden - (Roots in the Bakery)

Ad Vanderveen - Roots in Heusden - Roots in the Bakery - woensdag 29 januari 2020 -

Hannah Aldridge - Roots in Heusden (Roots in the Bakery)

Hannah Aldridge en Gus Sjodin "Live" -- Roots in Heusden - Roots in the Bakery - woensdag 27 november 2019 - Hannah Aldridge is een dochter van songwriter, muzikant en producer Walt Aldridge en is geboren in Muscle Shoals (Alabama - USA).

Martyn Joseph - Roots in Heusden (Roots in the Bakery)

Het was een super mooie sfeervolle avond met Prachtig gitaarspel en songs van ras-artiest Martyn Joseph Roots in Heusden, in het Bakkertje Deeg, Roots in the Bakery. (wo. 30/10/2019)

Trio – Gait Klein Kromhof & Ries De Vuyst & Sjef Hermans

Het was een super mooie sfeervolle avond met het Trio Gait Klein Kromhof & Ries De Vuyst & Sjef Hermans – Roots in Heusden, in het Bakkertje Deeg, Roots in the Bakery. (wo. 25/09/2019)

Guy Verlinde

Het was een super mooie avond met de Belgische seizoenafsluiter Guy Verlinde - "Live" - Roots in Heusden in het Brasserie Ons Gheluk. (wo. 29/05/2019)

Billy & Bloomfish - "Live" - Roots in Heusden

Het was een mooie Sing- & Songwriters avond met het Belgische duo Het was een mooie Sing- & Songwriters avond met het belgische duo Billy & Bloomfish. (wo. 24-04-2019) Roots in Heusden.. (wo. 24-04-2019) Roots in Heusden.

Matt The Electrician - "Live"- Roots In Heusden

Het was een super gezellige eerste avond met zang en gitaarspel van Matt The Electrician - "Live" - Roots in Heusden, bij Brasserie "Ons Gheluk". (wo. 27/03/2019)

Anna Coogan "Live" - Roots in Heusden.

Het was een gezellige avond met prachtig gitaarspel en met soms opera zang Anna Coogan - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo. 30/01/2019)

Verbraak van Bijnen "Live" - Roots in Heusden.

Het was een geweldige mooie entertainment avond met Verbraak van Bijnen - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo. 28/11/2018)

Doug Macleod "Live" - Roots in Heusden.

Het was een geweldige avond met blues gitaarspel van Doug Macleod - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo.31/10/2018)

Rob Lutes "Live" - Roots in Heusden.

Het was een super gezellige avond met prachtig gitaarspel van Rob Lutes - "Live" - Roots in Heusden, in het Bistro Burchtplein. (wo. 26/09/2018)

Jenee Halstead

Jenee Halstead "Live"- Roots in Heusden - woensdag 25 april 2018 - De Amerikaanse Jenee Halstead groeide op in een echt hippie-gezin. Haar ouders lieten haar het leven helemaal zelf ontdekken, wat leidde tot een enorm gevarieerd aantal interesse.

Hannah Aldridge en Gus Sjodin

Hannah Aldridge en Gus Sjodin "Live" - Special Guest Ad van der Laan - Roots in Heusden - woensdag 28 maart 2018 - Hannah Aldridge is een dochter van songwriter, muzikant en producer Walt Aldridge en is geboren in Muscle Shoals (Alabama - USA).

Adam James Sorensen

Adam James Sorensen en Matthew James Fullen "Live" - Roots in Heusden - woensdag 28 februari 2018 - Adam James Sorensen is een uit Chicago afkomstige singer-songwriter met gast-pianist Matthew James Fullen.

My Darling Clementine

My Darling Clementine "Live" - Roots in Heusden - woensdag 31 januari 2018 - Dynamisch Americana/Country van een amerikaans S&S duo.

Jim White

Jim White "Live" - Roots in Heusden - woensdag 29 november 2017

Melanie Horsnell en Steve Appel

Melanie Horsnell en Steve Appel "Live" - Roots in Heusden - woensdag 25 oktober 2017

TIp Jar

Optreden van Tip Jar bestaande uit  Bart de Win, Arianne Knegt & Harry Hendriks. - Roots in Heusden. (Woensdag 27 september 2017)

Big Bo

Big Bo (Bo Brocken) "Live" - Roots in Heusden - woensdag 26 april 2017 - Solo Bluesman.

Martha Fields & Manu Bertrand

Martha Fields & Manu Bertrand "Live" - Roots in Heusden - woensdag 29 maart 2017 - Texaanse Singer song-writer. (special guest: Ad van der Laan)

Eric De Vries & Karin van Kooten

Eric de Vries en Karin van Kooten "Live" - Roots in Heusden - woensdag 22 februari 2017 - Top Americana van Nederlandse bodem. (special guest: Ad van der Laan)

© 2022 Het Ravelijn Heusden

Theme by ©HVU 2022 ** www.ravelijnheusden.nl **

Dutch NL English EN